Soba za nočni počitek

0

Po dolgem in napornem dnevu je vedno užitek priti domov, se zaviti v svojo najljubšo domačo haljo, zlesti pod toplo odejo, zlasti, ko govorimo o zimskem času, načeti prijeten pogovor v krogu domačih, si ogledati kakšno prijetno nadaljevanko ali film, nato pa, ko pride čas za spanje, odpreti vrata svojega najljubšega prostora v stanovanju, tj. spalnice.spalnica
si zaradi svoje funkcije zasluži kot prostor v stanovanju posebno pozornost. Tja se človek umakne, da bi si lahko nabral novih moči za nov delovni dan, ki prihaja. Za ustvarjanje prijetnega vzdušja v spalnici, ki omogoča oddih, brez motečih elementov, je zato dobro upoštevati nekaj smernic pri izbiri pohištva, pri razporeditvi osnovnih kosov pohištva in pri izbiri tkanin in barv. Splošen nasvet oblikovalcev notranjih prostorov je enostaven … »Obkrožite se s svojimi najljubšimi stvarmi«. Zato je tudi spalnica prostor, ki, ko ga uredite po svojih željah, ne more biti nič drugega, kot najljubši prostor v stanovanju.
Harmonija v spalnici med vzorci, barvami in pohištvenimi kosi je ključnega pomena. Pomembni so tudi najmanjši detaili, da bi lahko v spalnici zares dobili, kar potrebujete, in sicer kvaliteten počitek.

spalnice
Pri Acronu se tega dobro zavedajo. V svojem asortimanu imajo na voljo najrazličnejše kakovostne kose pohištva, ki so posebej premišljeni. Poleg kakovostnih in stabilnih postelj z robovi, ki so obdelani s posebno pozornostjo, ponujajo tudi prostorne garderobne omare in nočne omarice. Vse pohištvo je kakovostne izdelave in iz kakovostnih materialov.
Pri izbiri so vam v Acronu na voljo izbrani svetovalci, z dolgoletnimi izkušnjami pri oblikovanju in opremljanju notranjih prostorov. Vaše želje lahko doseldno upoštevajo pri načrtovanju vaše spalnice, saj lahko pri Acronu dobite vse pohištvo natančno izdelano po merah, okusu in željah. Hkrati pa ne bo trpelo niti področje funkcionalnosti, za kar bodo poskrbeli ustrezni svetovalci.
Pri Acronu torej dobite spalnico, ki je stilsko dovršena in kvalitetna. Ker vam pri spalnici pri Acronu ne postavljajo nobenih omejitev glede dimenzij, je umestitev tudi v dimenzijsko zahtevnejše in zapletenejše prostore, pri čemer pa niti najmanj ne trpi estetika, enostavna. Spalnica, izdelana pri Acronu zagotavlja udobje in se hkrati ponaša z raznovrstnostjo uporabljenih materialov, vzorcev in dimenzij.

Related Posts

© All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.
Wordpress website enhanced by true google 404