Klubske mizice modernih linij

0
klubska mizica

Če v svoji dnevni sobi radi sprejemate goste, ali pa si ob večerih tudi sami med gledanjem televizije privoščite kak napitek, potem brez klubske mizice ne gre. Če imate sodobno opremljen dom, potem vsekakor velja izbrati mizico, ki bo enako sodobna in v trendu.
Klubske mizice pa niso namenjene zgolj domači uporabi, temveč so nepogrešljive tudi v poslovnih prostorih. Če imate tam čakalnico ali prijetno zofo, kjer se lahko stranke ob listanju revij ali kavici kratkočasijo, dokler jih ne sprejmete, bo klubska mizica nepogrešljiva. In tudi tu je nujno, da je lepo oblikovana, saj oprema prostora, v katerem sprejemate goste, pomembno prispeva k njihovem vtisu o vašem podjetju.

Sodobno oblikovane klubske mizice

Klubska mizica ne more biti zgolj pomanjšana izvedba delovne ali jedilne mize, saj nenazadnje nima enake funkcije. To je pravzaprav prednost, kajti klubske mizice so lahko prav zato oblikovane veliko bolj dovršeno in inovativno. Zakaj se ne bi odločili za domiselno mizico, ki nima ostrih robov, temveč je zaobljena? Ali pa mizico, ki ima v spodnjem delu polico za odlaganje revij? Tudi mizica, ki je okrogla, ima videz vozička ali pa je v njeni plošči za odlaganje kakšna odprtina ali vdolbina, je lahko zanimiva.
Tako kot oblikovanje, pomembno vpliva na videz mizice tudi material. Lesene mizice so vsekakor klasika, a če želite sodoben in trendi pridih, se lahko odločite za mizico iz umetnih materialov, še bolj posebne pa so klubske mizice iz kaljenega stekla. Ste vedeli, da je tega mogoče tudi kriviti? Iz njega imate lahko mizico, ki je izdelana tudi iz enega samega, zaobljeno ukrivljenega kosa stekla, kjer se odlagalna površina ob strani krivi v nogo.
Naj bo mizica fiksna ali na kolesih? Kadar imate mizico doma, vam vsekakor lahko pride prav, če jo lahko potisnete bližje sedežni garnituri ali nekoliko dlje proč, saj je treba prostor pogosto prilagoditi glede na to, ali ga uporabljate sami, ali pa bi radi s kavo in pecivom postregli več gostom. Kolesca so tako vsekakor priročna, še zlasti pa vam lahko pridejo prav pri čiščenju. Če imate klubsko mizico postavljeno na razkošno preprogo, ki se je zaradi dolgih vlaken ne sme sesati, temveč jo je potrebno stresti, bi vam bilo prestavljanje mizice brez koles sicer zgolj v breme.
In na kaj pri nakupu klubske mizice ne gre pozabiti? Na postavke za kozarce oziroma kak prtiček, ki ga boste dali pod krožniček s hrano. Lesene klubske mizice se lahko zabarvajo, če nanje postavljate vroče skodelice, hladne pijače pa za seboj tako na steklu kot na lesu pustijo moker obroč. Tudi tega, da se steklo ob bolj grobi uporabi rado opraska (pa naj bo še tako kakovostno obdelano!), ne smemo zanemariti.
https://www.youtube.com/watch?v=i2teSNPNwMo

Related Posts

© All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.
Wordpress website enhanced by true google 404