Spalnica naj bo brez »krame«

0

Spalnica je prostor, kjer se dogaja čisto posebna harmonija za vsakogar. Je najpomembnejši prostor v našem domu, kjer si človek popolnoma zbistri misli in si privošči globok spanec. Človeško telo vsakodnevno potrebuje veliko energije, da doseže vse zastavljene cilje, saj današnji urniki zahtevajo od nas kar precej napora. Žal pa je velikokrat tako, da si ne moremo nabrati dovolj moči in smo velikokrat konec dneva popolnoma uničeni. Strokovnjaki so dokazali, da je najbolj kakovosten spanec pred polnočjo, kar pa je za nas velikokrat neizvedljivo.  Takrat si človeško telo najbolj odpočije in nabere nove energije za vsak dan, ki prihaja nasproti.

Spalnica

Spalnica brez navlake

V spalnici je najbolj pomembno, da nimamo navlečene nobene »krame« in da je prostor čimbolj čist. Še pomembneje pa je, da se v prostoru izogibamo ogledalom in elektroniki, ki povzroča sevanje in lahko ovira naš spanec, kar pa za zdravje vsekakor ne bo najbolje.

spalnice

Če boste imeli spalnico pospravljeno in čisto, bo pretok energije boljši in bo zrak v njej tudi dosti manj »postan«. Ena zmed zelo pomembnih lastnosti je tudi ta, da naj bo spalnica na bolj umirjenemu delu stanovanja in ne blizu vhodnih vrat. Tako vas ne bo zmotil nihče, ki bo prišel ali odšel skozi vrata, medtem ko boste vi počivali.

Prenerite še: Ogrevanje in hlajenje z električno energijo je lahko zelo učinkovito

Kaj je še pomembno za spalnico in vaš počitek?

Ljudje se velikokrat zanašajo tudi na to, kako naj bo postelja pravilno obrnjena. Da posvečamo pozornost temu, je pravilno. Okrogle in vodne postelje v spalnici niso najbolj priporočljive, saj oddajajo neprijetno energijo. Najbolje je, da je postelja približno enake oblike kot je cel prostor. Pozornost pa posvetite tudi dekoraciji prostora. Naj bo spalnica v barvi, ki vas pomirja in sprošča. Še pomembneje pa je, da so v njej slike in okraski, ki vas spominjajo na lepa obdobja in ne na temačna poglavja v vašem življenju.

Predno pa se odločite za nakup vzmetnice in vzglavnika, pa dobro premislite kaj je za vas in vaše počutje najbolje. Nekateri imajo radi nizke vzglavnike, drugi mehke, vse je odvisno od tega kaj vam odgovarja in temu tudi posvetite veliko pozornosti. Vaš spanec je v vašem življenju najpomembnejši in brez njega bo vaše počutje slabše in tudi zdravje vam lahko prične pešati.

Stenske tapete in nalepke za steno. Zbirka nalepk za dekoriranje spalnice. Različne modele za prilagoditev spalnice stene. Edinstveni in elegantni modeli, ki ustrezajo vsem okusom.  Preberi več …

Related Posts

© All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.
Wordpress website enhanced by true google 404