Vgradne omare

0

Pri gradnji novih bivalnih prostorov ali prenovi stanovanja so možnosti številne. Prostor za shranjevanje veliko stvari, ki jih morate spraviti, je ključni del vašega stanovanja. Prav zaradi tega je dobro razmisliti, kam v stanovanju boste razporedili omare. V kolikor vam primanjkuje prostora ali bi radi stanovanje naredili čimbolj prehodno je dobro razmisliti o možnosti vgradnje omar.  vgradna-omara
Te so primerne tudi za stanovanja, ki so zasnovana minimalistično, saj dajejo občutek prostornosti in v stanovanje s tem vnašajo pozitivno energijo.

Izkoristek prostora

dve-omari

Z vgradnimi omarami lahko izkoristimo vsak kotiček našega stanovanja. Odlična rešitev so na primer pri mansardnih stanovanjih, pri katerih je izkoristek prostora še večjega pomena. Možnosti, ki jih ponuja vgradnja omar vključujejo tudi pregraditev prostora. Prav tako lahko omare predstavljajo niše med zidovi. V kolikor nimate prostora za odpiranje klasičnih vrat, imate možnost nakupa vgradne omare z drsnimi vrati. Ta bodo poleg funkcionalnosti pripevala tudi k estetskemu videzu prostora.

vgradne-omare

Izbira je velika

Vgradne omare so lahko različne izdelave. Možnost imate, da je omara prostor zase, kot je to možno pri garderobnih sobah. Če nimate toliko prostora, pa lahko razmislite o delni vgradnji omare v steno. Domači proizvajalci vam ponujajo izdelavo vgradnih omar po vaših željah. Obliko in velikost prilagodijo prostoru, prav tako vam po ugodni ceni nudijo izmero in svetovanje pred samo vgradnjo. Svetovni splet ponuja vrsto kontaktov, na katerih lahko najdete za vas primernega proizvajalca.

omare

Izkušnje in kakovost

Pri naročilu vgradne omare je pomembno, da izberete izvajalca z izkušnjami. Če boste kupili že narejeno omaro, se prepričajte o njenih merah, saj bo le tako ustrezala prostoru, v katerega jo boste postavili. Pri postavitvi je potrebna natančnost, zato povprašajte o možnostih cenejše ali brezplačne montaže na vašem domu. Ker so deli omare najbrž preveliki za prevoz z vašim avtomobilom, se je dobro pred nakupom prepričati o pogojih in ceni dostave. Ponavadi boste plačali nekaj več denarja, če se od lokacije trgovine zelo oddaljeni, zato razmislite ali bi se vam bolje splačal najem lastnega dostavnega vozila.

Related Posts

© All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.
Wordpress website enhanced by true google 404