Vrhunska oprema za gostilne po ugodni ceni

0

Majhne in velike restavracije se zanašajo na številne elemente za svoje uspešno delovanje. Te pa so: zaposleni, gostje, hrana in gostinski stroji. Če odvzamemo kateregakoli izmed teh elementov, imamo nepopolno restavracijo, bar, menzo ipd., ki ne deluje kot bi morala. Kvalitetna oprema za kuhanje in pomivanje je nujna, če želimo najbolje zadovoljiti stranke. Pomagala pa bo tudi osebju, da bolj učinkovito ustvari slastne jedi in uspešno opravlja ostale delovne naloge. Vsak lastnik svojega jedilnega obrata pa nima vedno dovolj sredstev za nakup ključnih naprav. Tako je najem gostinske opreme veliko boljša izbira. Omogoča nam, da probamo določene stroje, če so primerni za naš način dela. Obenem pa imamo pokrite vse tehnične težave s strani profesionalnih serviserjev.

Najem gostinske opreme je idealna rešitev za nova podjetja

Zagon in oprema bara, restavracije v hotelu, menze in drugih jedilnih obratov nas vedno drago stane. Poleg stroškov prenove je potrebno tudi misliti na plače osebja, nabavne cene hrane in pijače, nakup čistil ipd. Velik del teh stroškov se lahko znebimo, če najamemo gostinsko opremo, ki jo potrebujemo. Tako bomo lahko pričeli koristiti vrhunske pečice, pomivalne stroje, dehidratorje hrane in drugo opremo, ki si jo drugače ne bi mogli privoščiti.

Nizki začetki stroški obratovanja

Največja prednost, ki jo ima najem gostinske opreme je nizek vstopni strošek za pričetek obratovanja. Z najemom omejimo količino denarnih sredstev, ki jih moramo vnaprej plačati za opremo našega gostinskega obrata. Tako nam več sredstev ostane za plačilo osebja, oglaševanje ter številne projekte, ki nam bodo pomagali do večjega obiska strank. 

Če gostinsko opremo najamemo, nimamo tako velikih stroškov od odprtju restavracije.

Najem opreme za gostilne za fleksibilno načrtovanje razvoja podjetja

Številni lastniki restavracij se uštejejo pri nakupu opreme, saj izberejo neprimeren pomivalni stroj, dehidrator, pečico ipd. To pa zato, ker sprva morda še ne vedo, katera oprema je najbolj primerna za pomivanje posod, pripravo hrane ipd. 

Najeto opremo lahko preizkusimo za njeno primernost. Če ne zadostuje našim potrebam, jo lahko zamenjamo za močnejše ali manj zmogljivo izvedbo. Števila podjetja, ki opravljajo najem gostinske opreme pa nam tudi ponudijo možnost, da sčasoma odkupimo najete stroje po ugodni ceni.

Strokovni servis in tehnična pomoč

Pogosto se ljudje ustrašijo, saj mislijo, da pri najemu gostinske opreme nista vključena garancija in popravila. V resnici pa je tako, da najemodajalec vedno poskrbi za oboje. Vse naprave so pred oddajo pregledane s strani strokovnjakov. Obrabljene komponente so zamenjane, druge napake pa odpravljene. Tudi, ko že uporabljamo najete stroje, imamo vedno tehnično podporo na voljo samo klic stran. Poskrbljeno je za odpravo vseh napak, ki bi se morda lahko pripetile pri uporabi pomivalnih in drugih strojev. S tem se lahko znebimo skrbi pri vsakodnevnem vodenju našega bara, restavracije ipd.

Z najemom gostinske opreme lahko fleksibilno načrtujemo razvoj podjetja.

Najem specifične opreme za določeno obdobje

Pogosto je mogoče opaziti, da se prehranjevalne navade ljudi spremenijo glede na letni čas. V poletnih mesecih imamo morda lahko več obiska s strani turistov. Tako bomo potrebovali kvalitetne stroje za pomivanje večjih količin posode. Morda pa bodo potrebne tudi druge spremembe v našem jedilnem obratu, kot je nakup oziroma najem dehidratorja odpadne hrane. Za določeno obdobje lahko najamemo določen stroj, ki nam bo olajšal poslovanje. Ko pa ga ne potrebujemo več, pa ga lahko vrnemo podjetju, kjer smo si ga sposodili. Tako razbremenimo našo gostilno nepotrebnih naprav skozi obdobja v letu, ko jih ne potrebujemo. Obenem pa je to veliko manjša investicija, kot če bi se odločili za nakup dodatne strojne opreme za našo gostilno.

Dehidrator hrane je naprava, ki jo hrano izsuši.

Dehidrator hrane za bolj učinkovito delovanje gostilne

Vodenje gostilne je lahko hitro zelo zahtevno. Poskrbeti moramo za hitro oddajo hrane, sprejemanje naročil strank, primerno odstranjevanje odpadkov ipd. Ravno pri bioloških odpadkih lahko nastanejo težave, saj jih je pogosto težko primerno odvreči. Hrana je pogosto mokra, zato če jo dalj časa hranimo v smeteh, lahko prične ustvarjati neprijeten vonj. Veliko bolje je, če odpadno hrano pripravimo z dehidratorjem, ki jo izsuši.

Glavni namen dehidratorja hrane je, da odstrani vso vlago. S tem pa se tudi zmanjša fizična velikost odpadkov, kar nam še olajša manipulacijo bioloških odpadkov. Posušeni odpadki so trdi na dotik in tudi veliko manjši, kot preden jih je obdelal dehidrator. Obenem pa ne povzročajo dodatne umazanije, saj se v njih ne nahaja nič več vlage, bakterij ipd. To naprava stori tako, da segreje hrano v svoji notranji komori do visokih temperatur. Nato pa lahko ostanke odstranimo ter jih lahko uporabimo za biogorivo, gnojila ali pa jih preprosto zavržemo v biološke odpadke.

Related Posts

© All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.
Wordpress website enhanced by true google 404